24/7 per dag bereikbaar

Omdat iedereen zijn eigen wensen of ideeën heeft over een uitvaart is het goed te weten, dat we u daarin volledig proberen te ondersteunen en adviseren.

U geniet nog volop van het leven, maar misschien heeft u vragen over de invulling van een eventuele afscheidsdienst in de toekomst? Het kan rust brengen als u weet dat uw wensen bekend zijn en dat degene die u achterlaat niet met talloze twijfels en vragen achterblijft. We kunnen met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken, informatie en keuzemogelijkheden aanreiken en deze voorzien van een kostenindicatie. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Zo krijgt u voor uzelf en de mensen om u heen een leidraad voor een toekomstig afscheid en dát kan een bepaalde rust brengen.

drukwerk en dankbetuiging

Een aantal zaken moeten helaas zo snel mogelijk na het overlijden geregeld worden. Rouwbrieven of een rouwadvertentie in een dagblad moeten vaak dezelfde dag nog worden gemaakt. Om het rouwdrukwerk zo snel mogelijk te verzorgen, bieden wij u uit onze eigen drukkerij een divers assortiment rouwbrieven, koffietafelkaartjes, gedachtenisprentjes en bedankkaarten. We beschikken over een bestaande collectie, maar bieden ook de mogelijkheid om nieuwe of eigen ontwerpen te maken. Of het nu gaat om een klassiek design of een mooie portretfoto. Tevens helpen wij u met de vorm en tekst van het rouwdrukwerk.  Het volledige drukwerk wordt verzorgd vanaf de drukkerij tot aan het postkantoor.

rouwadvertentie

De uitvaartleiders kunnen u helpen met het opstellen van de rouwadvertentie. Deze wordt door onze drukkerij dan uitgewerkt en doorgegeven aan het landelijk of plaatselijk dagblad. Ook kunnen familieleden of bijv. verenigingen ons contacteren, indien zij ook een advertentie willen plaatsen ten behoeve van de overledene. 

muziek

Muziek is zeer persoonlijk en de invulling hiervan kan geheel volgens wens worden verzorgd.

Uiteraard moeten wij wel altijd overleggen welke mogelijkheden en gebruiken er zijn in de diverse gelegenheden.

Bij een kerkelijke ceremonie gelden andere regels en gebruiken dan in een crematorium.Tijdens de afscheidsdienst kunnen fotobeelden of een presentatie weergegeven worden en een pianist, koor of zangeres de achtergrondmuziek verzorgen. Veel is mogelijk in overleg.

Ook bestaat in de meeste crematoria de mogelijkheid, om van de afscheidsdienst, een geluids- of beeldopname te maken en daar achteraf een cd of dvd van te laten maken als blijvende herinnering.